Paras remontti kodillesi Lahdessa

VilkasPro kunnostaa kodin lattiasta kattoon. Teemme myös piharakentamisen ratkaisut. Pieni tai suuri remontti haaveissa? Suunnittelemme ja toteutamme remonttinne toiveittenne mukaisesti laadukkaasti ja takuutyönä.

Mitäs me tehdään?

 Monipuolisesti erilaiset remontit ja saneeraukset. Meiltä löytyy myös sertifioinnit sähkö-ja putkitöiden toteutuksiin.

Teemme kodin remontit lattiasta kattoon

Keittiöremontit

Moderni keittiö on suunniteltu siten että siellä on helppoa toimia ja keittiövälineet saadaan silmiltä piiloon. Lisäksi sen pitää miellyttää omistajansa esteettistä makua. Teemme kokonaisvaltaisen keittiöremontin alkaen suunnittelusta lopputarkastukseen. Koko homma alusta lähtien avaimet käteen periaatteella.

sähköasennus ja saneeraus

Oli kyseessä rakennettava tai saneerattava talo, niin meiltä onnistuu sähköasennukset luotettavasti ammattitaidolla! Suoritamme toimeksiantoja kuluttajille ja rakennusliikkeille, sekä taloyhtiöille.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla saat uutta näköä ja vaikkapa toiminnallisuutta kylpyhuoneeseen.  Modernit kalusteratkaisut ovat esteettisesti kauniita ja ovat käyttökokemukseltaan mukavia. Asiantuntevan suunnittelijan avulla voimme toteutta erilaiset ideasi juuri siinä budjetissa joka kulloinkin on käytössä. Lue lisää kylpyhuoneremontista allaolevan linkin kautta.

piharakentaminen

Toimiva piha on ilo silmälle ja myös halutessanne vaikkapa toinen olohuone koko kesän ajan. Teemme salaojitukset, siirtonurmet, kivetykset, kulkuväylät. Maankaivuut, istutukset, sekä pihavalaistukset kuntoon ideasta avaimet käteen toteutuksineen.

Pistä meille viestiä

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita.

Soita meille

(045) 127 9335

Ota yhteyttä lomakkeella

  • Jos kyseessä on yritys täytä tämä tieto
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteemme

Telakkakatu 2, 15210 Lahti

Olemme avoinna

Maanantai – Perjantai 08.00.-17.00

sähköposti

myynti@vilkaspro.fi