valokuituverkon kaivuutyöt ja asennus

Vilkas Pro tekee valokuituverkkojen maakaapelointia. Vedämme kaapelit ojaan ja suoritamme jakokaappien asennukset.

VilkasPro on toteuttanut useita valokuitukaapeleiden kaivuuprojekteja. Toimimme Lahdessa ja lähikunnissa.

Yrityksemme on tekee kuituverkkojen kaivuutöitä erilaisiin infraprojekteihin. Toiminta-alueemme kattaa Lahti ja Etelä-Suomen.

Kuituverkon kaivuu

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaapeleiden asennuksen, maanrakennustöiden suorittamisen, raivaustyöt sekä jakokaappien asennukset Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikainen kalustomme mahdollistavat maanalle tulevien erilaisten kaapelien sekä  tietoliikenneyhteyksien asennukset, sekä taajama- että haja-asutusalueille. 

Tehokasta urakointia

Oman kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan joustavia urakkatöitä ja varmistamaan, että projektit pysyvät sovituissa aikatauluissa. Vuosien kokemus ja henkilöstömme rautainen ammattitaito takaavat vaativien töiden onnistumisen ja asiakkaidemme tyytyväisyyden. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja pysymään annetuissa aikataulutuksissa.

Asiakastyytyväisyys ja Joustavuus

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme erityistarpeita. Joustavuus ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä, ja pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen tavan toteuttaa projektit tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ota Yhteyttä

Mikäli etsit luotettavaa ja kokenutta kumppania maakaapeliasennuksiin ja kuituverkkojen kaivuutöihin, ota meihin yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, miten voimme parhaiten palvella teitä ja toteuttaa projektinne menestyksekkäästi.

 

 

Pistä meille viestiä

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita meille suoraan.

Soita meille

045 – 127 9335

Ota yhteyttä lomakkeella

  • Jos kyseessä on yritys täytä tämä tieto
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteemme

Telakkakatu 2, 15210 Lahti

Olemme avoinna

Maanantai – Perjantai 08.00.-17.00

sähköposti

myynti@vilkaspro.fi